Miksi kilpailuttaa?
Sähköyhtiön kilpailutuksella voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Sähköyhtiöiden vertailu ja tarjousten pyytäminen kymmeniltä yhtiöiltä on kuitenkin hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. Sopimuksia tulisi myös seurata, jotta voit joka hetki olla varma edullisesta sähköstä. Energiavahti-kilpailutuspalvelu tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin.

Vaivaton palvelu
Energiavahti-palvelu tarjoaa vaivattoman tavan päästä edullisemman sähkön piiriin. Liityttyäsi Energiavahti-palveluun etsimme juuri teille sopivan edullisen sähkösopimuksen. Palvelu luo ostoyhteenliittymän, jolla on yksittäistä asiakasta paremmat edellytykset saavuttaa mahdollisimman edullinen hintataso.

Mitä se maksaa?
Energiavahti-palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Voit ainoastaan säästää. Sopimuksen syntyessä Energiavahti saa palkkion sähköyhtiöltä. Asiakkaalta ei peritä mitään lisäkuluja.

Voinko kilpailuttaa myös kotitalouteni sähköt?
Voit kilpailuttaa myös kotisi sähköt. Tee kotitaloutesi sähköjen kilpailutuksesta oma hakemus ja jätä tällöin yritysnimi ja y-tunnus pois.

Miten Energiavahtiin liitytään?
Energiavahti-palveluun liityt täyttämällä allaolevan lomakkeen huolellisesti. Alamme tämän jälkeen välittömästi etsiä teille edullista sähkösopimusta. Laita Energiavahti töihin puolestasi.

Onko Energiavahdin tarjoama sopimus pakko ottaa?
Ei ole. Saat löydetystä edullisesta sopimuksesta ennakkotiedon ja voit halutessasi peruuttaa sopimuksen siirron.

Liity ilmaiseen Energiavahti -palveluun nyt ja voita vuoden sähköt!
Kaikkien sopimuksen tehneiden ja tarjouksemme katsoneiden kesken arvotaan 10 000 kWh ilmaista sähköä (arvo n. 590€). Seuraava arvonta suoritetaan 31.7.2013. Palkinto on henkilökohtainen ja sen voi käyttää yhdessä sähkön käyttöpaikassa.
Pelkkään arvontaan voit osallistua myös lähettämällä yhteystiedoillasi varustetun postikortin osoitteeseen: Energiavahti, PL 63, 28361 PORI

Yritys
Y-tunnus
Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Nykyinen sähkön myyjä
Sähköverkkoyhtiösi
Nykyisen sähkötuotteesi tiedot:  Yleissähkö (yksiaikainen mittaus)
   Aikasähkö (päivä/yö-hinnoittelu)
   Kausisähkö (talvipäivä/muu aikahinnoittelu)
Nykyisen sopimuksen voimassaolo:  Toistaiseksi voimassaoleva
   Määräaikainen, päättyy: . .
   Muutto (uusi sopimus muuton yhteydessä).
Toivottu sopimuksen alkaminen: . . (max 6kk nykyhetkestä)
Lisätietoja:

Henkilötunnus (vain yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat jättävät tyhjäksi)


Miksi kysymme henkilötunnusta? Sähköyhtiöt tarkistavat uusien henkilöasiakkaiden luottotiedot ja tähän tarvitaan henkilötunnusta.
Valtuutan Energiavahdin tekemään puolestani nykyistä edullisemman sähkösopimuksen ao. ehtojen mukaisesti.
1. Asiakas valtuuttaa Energiavahdin tekemään puolestaan enintään 2 vuoden pituisen sähkösopimuksen tässä sopimuksessa mainittuihin käyttöpaikkaan / käyttöpaikkoihin.

2. Energiavahti saa tehdä sähkösopimuksen asiakkaan puolesta vain, jos uuden sopimuksen hinnat ovat sähkösopimuksen tekohetkellä pienemmät, kuin asiakkaan senhetkisen sähkösopimuksen hinnat.

3. Tämä valtuutus on voimassa toistaiseksi. Valtuutuksen voi irtisanoa kirjallisesti tai sähköpostilla. Irtisanominen astuu voimaan heti.